Corona-info

Hej alla härliga golfare!

Covid19-pandemin har nog inte undgått någon vid detta laget. Det påverkar oss alla på olika sätt men vi alla bär ansvaret för att minska smittspridningen. Även vi på Golfhallen har noga gått igenom våra rutiner och arbetssätt för att ge er alla bästa förutsättningar för en trygg vistelse hos oss.

OBS! Om någon önskar Munskydd, finns det att köpa hos oss till självkostnadspris (5 kr.)

Som ni vet så spelar ni i slutna sällskap i varje bås på enskild yta (max 4 personer på 45 kv.m.). Vi har även ändrat om lite i betalningsprocessen som innebär att betalning sker innan spelet är slut, en i taget. Detta för att minska trängsel vid betalning vid avslutat spel samt att de som redan spelat kan lämna lokalen så fort ens bokade tid är slut och därmed ge plats åt de nya som kommer.

Vi har också byggt ut och skapat mer rum runt soffgruppen där bl.a. väntande gäster kan uppehålla sig innan det blir ledigt vid simulatorn.

Vi önskar även att ni kommer så nära inpå er bokade speltid som möjligt för att minimera antalet personer i lokalen. 

Flaskor med handsprit står utplacerade på lättillgängliga platser vilket vi rekommenderar att ni både startar, använder vid behov och även avslutar er vistelse med hos oss. Observera att vår interiör mm spritas och renhålls av oss. Önskas avtorkning av ex. datorskärm görs detta av personalen.

Vid minsta lilla symptom på Covid19 ber vi er stanna hemma och välkomnar er hjärtligt vid ett senare tillfälle. Vi kommer göra allt vi kan för att alla ska känna sig trygga hos oss.

Om ni har några tips eller önskemål gällande detta är ni varmt välkomna att framföra dessa. Med detta sagt vill alla vi på Golfhallen tacka er för att ni har fortsatt förtroende för oss och därmed hjälper oss att ta oss fram i denna stökiga tid.

Tack!

Prenumerera

…på nyhetsbrevet från Golfhallen för fina erbjudanden och tips!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Prenumerera

…på nyhetsbrevet från Golfhallen för fina erbjudanden och tips!

15585
Rulla till toppen